HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

HEMSTÄDNING

Vill du ha hemstädning 1-2 gånger i månaden eller kanske varje vecka? Sätt upp ett abonnemang så får du mer tid över till viktigare saker!

Vill din granne ha städat samma dag så får ni 10% rabatt var, på priset!

FLYTTSTÄDNING

Ska du byta boende?

Vi hjälper till med hela din flyttstädning inklusive fönstertvätt.  På så sätt kan koncentrera dig på packning och annat inför flytten.

BARNPASSNING

Vi erbjuder barnpassning/barnvakt både på dag- o kvällstid.
Barnvakt enstaka gånger och även hjälp med att hämta från dagis eller skola regelbundet.
Läs mer på vår sida om barnpassning.

STORSTÄDNING

Det är bra att börja med en riktig storstädning första gången. Då blir det riktigt rent och även en bra utgångspunkt för att fortsätta hålla rent och snyggt. Vår målsättning är att du ska längta hem.

FÖNSTERPUTS

Nu under den ljusa årstiden ser man extra tydligt om fönster är smutsiga. Vi ser till att du får en glasklar utsikt i hemmet så du kan njuta av solen genom dina rena fönster!

FEST SERVICE

Ska du ha fest och vill fokusera på att umgås med dina gäster? Vi hjälper till med festplanering, inköp av cateringmat samt uppsnyggning av ditt hem/lokal inför festen. Vi kan även ta emot cateringmaten och lägga upp den snyggt o värmer den ifall det behövs. Vi dukar, serverar och plockar undan och städar så att du vaknar upp till ett rent kök/festlokal.

Läs mer om hur RUT-avdraget fungerar på Skatteverkets hemsida

 Vi har nöjd-kund garanti

Vi garanterar att vi har full sekretess mot våra kunder

Vi är fullförsäkrade och innehar F-skattesedel